Üdvözöllek kedves látogató. Bartha Lottinak hívnak.

Lotti Residence and View a Balaton part egyik legjobb fekvésű területén található. Távol a város nyüzsgő zajától. Birtokról a Tihanyi félsziget, Balatonfüredi és Aszófői öböl látványában egyaránt gyönyörködhetnek vendégeink, mind ez mellett nem törpül el a Balaton 160 ’-ban való látványa.

Fejlődő vállalkozásom legfőbb jellegzetességes csodálatos kilátáson kívül maga a ház építése. „egy életre szóló kaland” ezzel az egy mondattal ihlette magát, magunkat édesapám, aki a Nagypapámmal együtt 95 százalékban vette ki a részét a ház jelenlegi formájából.

Múlt és a jelen…

A beruházás 2018 tavaszán vette kezdetét, maga a házat 2019 telére már minden igényt kielégítően elkészült. 2020 tavaszára a házhoz tartozó terasz is követte a ház használatba vételi jellegét.

Vendégház zárt parkolóval rendelkezik, vendégeinket érkezéskor behűtött házi készítésű bor illetve pálinka fogadja. Házon belül, pontosabban a folyóson található festményeket a Nagymamám (Elis) saját keze által készítet alkotásai találhatóak. Természetesen a festmények megvásárolhatóak. (árak a festmények mellett feltüntetve) A teljesen feltöltött mini bárt, vendégeink kényelmük szerint igénybe vehetik. (árak megtalálhatóak az apartmanokban a házirend című kiskönyvben) Vendégek biztonságát az épület négy sarkára felhelyezett térfigyelő kamera biztosítja. Vendég házon belül, kis „nemdohányzó” táblák, matricák jelölik fontosságát mások és saját egészségünk védelmét.

Kellemes kikapcsolódást.

Jövőbéli tervek…

A Teljes Park várhatóan 2022 tavaszára-rá készül el. 2017-ben elkészült 5 éves terv alapján születni fog még egy faházikó ahol helyet kap egy kisebb konyha. Hozzá tartózó panoráma fedett reggeliző terasszal, lágy kellemes zenével. Egy panoráma napozó stég, előtte helyet kap egy kisebb medence. Mind ez mellett a természet kellemes színei fognak dominálni. Az esti kikapcsolódást sem felejtettük ám el. Biliárd asztal, csocsó asztal,ital bár, infraszauna és nem utolsó sorban egy kiemelt stégen dzsakuzzi feledteti vendégeink hétköznapi problémáit. Gyermekeket játszó birodalom, focipálya, ugráló és még számtalan dolog fogadja. A végső koronát egy kemencés, bográcsos, szalonna sütős placc teszi fel. Itt az a lényeg, ami miatt megvalósítom ezt a „Birodalmat” ami csak igazán motiválóan hat rám, hogy a vendégeim, akik rám ruházták bizalmukat, megtalálják itt a teljes békét,harmóniát itt a Lotti Residence and View-nál.   

Vissza a főoldalra